Zoeken naar vandaag beffen

Uw zoekactie voor vandaag beffen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wolf 49 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie wil klaar gelikt worden in het zonnetje?
Wie wil klaar gelikt worden in een mooi en volledig afgesloten privebosje in het centrum? Ben een lieve en goed uitziende man die lang en lekker kan beffen. Je neemt plaats op een tuinzetel, doet je slipje uit en ik lik je naar de zevende hemel!  
Philip 57 jaar West-Vlaanderen - Bredene
zoek vrouw voor sex date met oudere vrouw 65+
Hallo ik ben Philip 57 j uit Bredene verzorgde man zoek vrouw voor geile sex date met vrouw van 40+ tot 65+ liefst in de omgeving van de kust . ik hou van een vrouw te verwennen met lang voorspel strelen massage geven beffen vingeren en neuken . heb je zin laat iets van je horen groetjes Philip xx  
Beffer 65 jaar Antwerpen - Brasschaat
Tongzoenen, likken, beffen, facesitting ... en méér
Wat is het zalig om een vrouw te tongzoenen, strelen, likken, beffen, facesitting, … Mijn motto : “Hoe langer hoe natter, hoe dieper hoe liever!” Rimmen (kontlikken) kan maar MET beflapje voor veiligheid. Ben 62 jr. jong uit N.Antw., met een mooi, slank, intiem geschoren lichaam (JIJ OOK!!), met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. Een “strak” kutje geniet enigsins mijn voorkeur, want ik hou ervan om mijn tong lekker tussen jouw lippen te “wringen”, op zoek naar het ‘Heiligdom der Heiligdommen! Verpl./ontv. kan. Jij draagt GEEN tattoos, piercings of lipstick!!!! Hygiëne en veiligheid zijn prioritair. Voel je een plasdrang, dan ga je waarschijnlijk “spuiten” (squirten). Graag in het mondje a.u.b.! Hmmm … lekker! Is de plasdrang écht … ook geen probleem. Laat maar vloeien! Let wel: ik zoek enkel een VROUW. Fakers … onthoudt julllie!! Er vindt steeds een ontmoeting plaats vooraf. Interesse? Graag info MET foto(‘s). Is er de “klik”, dan stuur ik de mijne.  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Oraal verwennen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Ik ben een zeer goede beffer al zeg ik het zelf. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Avond lekker jou verwennen
Hey, ben man van 28j, 1m83, normale lichaamsbouw, niet roker, discreet, hygiënisch. Ben op zoek naar een vrouw om lekker te verwennen. Beginnen met elkaar rustig wat te leren kennen, eventueel een massage terwijl ik je rustig uitkleed en we elkaar opgeilen. Ik verwen graag een ander, vooral beffen. Hier mag je van genieten zolang je wilt, ik ga door tot je volledig voldaan bent. Standje mag je natuurlijk ook kiezen, ik vind het zelf geil als je op me komt zitten. Ik verwacht niets terug van jou maar sta wel open voor meer als jij dit ook zou willen. Als er een klik is wil ik ook vaker afspreken om je lekker te verwennen. Hopelijk heb je interesse en kunnen we iets afspreken!  

Avond lekker jou verwennen
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Massage strelen vingeren beffen
Hoi, welke verzorgde vrouw heeft zin om samen te genieten. Massage, strelen, vingeren, uitgebreid beffen, 69, standjes, sauna, overnachting. Liefst op regelmatige basis en bare sex maar geen noodzaak. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik kan ontvangen. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf, wat je verwacht en eventueel een foto. GEEN fakers of paydates aub!!.  

Massage strelen vingeren beffen
10 dagen
Opzoek 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar iemand om te beffen
goede avond. onlangs ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin een filmpje heeft dat ze iemand pijpt. ik heb haar hierover geconfronteerd, maar zij zegt dat dit iets was voor wij samen waren maar ze kan er geen bewijs voor geven. nu wil ik haar laten voelen hoe het voelt om hier door te gaan en ben ik opzoek naar iemand dat mij wil filmen terwijl ik haar bef. gezien je dit filmt van u perspectief is dit ook geheel anoniem voor u en ga ik dit ook niet online zetten. dit is uiteraard wel zonder enige vorm van seks en is het echt enkel voor het beffen. iemand dat hiervoor openstaat?  
10 dagen
Opzoek 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar iemand om oraal te verwennen
goede middag. onlangs ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin een filmpje heeft dat ze iemand pijpt. ik heb haar hierover geconfronteerd, maar zij zegt dat dit iets was voor wij samen waren maar ze kan er geen bewijs voor geven. nu wil ik haar laten voelen hoe het voelt om hier door te gaan en ben ik opzoek naar iemand dat mij wil filmen terwijl ik haar bef. gezien je dit filmt van u perspectief is dit ook geheel anoniem voor u en ga ik dit ook niet online zetten. dit is uiteraard wel zonder enige vorm van seks en is het echt enkel voor het beffen. iemand dat hiervoor openstaat?  
10 dagen
fantasietje 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Zoek dame om regelmatig mee af te spreken. Strelen, masseren, rukken, beffen, pijpen, veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Mag ook wat kinky zijn. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen  
10 dagen
Kusser 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tongzoenen, kussen, likken, beffen, facesitting ... en véél meer
Ik vind het zalig om een vrouw te tongzoenen, strelen, likken, beffen, facesitting, … Mijn motto : “Hoe langer hoe natter, hoe dieper hoe liever!” Rimmen (kontlikken) kan maar MET beflapje voor veiligheid. Ben 62 jr. jong uit N.Antw., met een mooi, slank, intiem geschoren lichaam (JIJ OOK!!), met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. Een “strak” kutje geniet enigsins mijn voorkeur, want ik hou ervan om mijn tong lekker tussen jouw lippen te “wringen”, op zoek naar …. ???. Verplaatsen/ontvangen kan. Jij draagt GEEN tattoos, piercings of lipstick!!!! Hygiëne en veiligheid zijn prioritair. Voel je een plasdrang, dan ga je waarschijnlijk “spuiten” (squirten). Graag in het mondje a.u.b.! Hmmm … lekker! Is de plasdrang écht … ook geen probleem. Laat maar vloeien! Let wel: ik zoek enkel een VROUW. Fakers … onthoudt julllie!! Er vindt steeds een ontmoeting plaats vooraf. Interesse? Graag info MET foto(‘s). Is er de “klik”, dan stuur ik de mijne.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10